Concursuri de dans pentru cei pasionati

patrunde si tu in lumea dansului!

DanceStar2015: Primul pas catre titlul de campion mondial January 15, 2015

Filed under: Competitii,Spectacole — concursuridedans @ 5:10 pm

Esdu 2015

Am dat start la inscrierile pentru DanceStar 2015, competitia care va alege cei mai buni dansatori pentru Finala World Dance Masters, din Porec, Croatia. Evenimentul va avea loc intre 6 – 8 martie 2015, la Palatul National al Copiilor din Bucuresti. Castigatorii vor reprezenta tara noastra la DanceStar Finals – World Dance Masters, organizat in perioada 20-24 Mai 2015, in Porec – Croatia.

Cine poate participa
La DanceStar2015 se pot inscrie persoanele care practica orice forma de dans, din tara si din strainatate, reprezentanti ai scolilor de dans sau balet ori dansatori individuali. Competitia se adreseaza atat celor care vor sa prezinte un show individual, cat si celor care danseaza in cuplu, trio, quartet, grup sau formatie.
Concurentii se vor inscrie la una sau mai multe dintre disciplinele: Balet, Dans popular, Contemporan-Modern, Liric, MTV Commercial, Open, Jazz, Musical, Urban Dance Styles, B-boying, Acrobatic, Production Number, Theater Vocal, Tap.
Pentru inscrieri, participantii trebuie sa acceseze urmatorul link: http://register.dancestar.org/login.
DanceStar2015, rampa de lansare catre Dancestar World Tour

Hip Hop Dancer
DanceStar Finals este cel mai mare eveniment de dans al anului. Pentru a putea participa la el, concurentii trebuie sa se califice la una dintre competitiile DanceStar 2015 organizate in toata lumea.
Castigatorii de anul acesta ai DanceStar2015, ce va avea loc la Palatul National al Copiilor din Bucuresti, intre 6 – 8 martie 2015, se vor lupta pentru titlul de campioni mondiali, la DanceStar Finals, in Porec Croatia, in perioda 20-24 Mai 2015, alaturi de reprezentanti din toate colturile lumii. Pe langa titlul de campioni mondiali, la competitia organizata in Croatia, participantii se vor lupta pentru unul dintre premiile in valoare totala de 30.000 de euro.

Comunitatea DanceStar are peste 50.000 de membri, persoane pasionate de dans din toate colturile lumii precum Europa, Africa de Sud si Brazilia, din care poti face parte si tu!
Concursurile DanceStar sunt organizate peste tot in lume de mai mult de 15 ani si, in mod traditional, finala DanceStar World Dance Masters este organizata in Porec, Croatia.

Mai mult de 15 000 de dansatori participa in fiecare an la aceste concursuri, din care aproximativ 5000 ajung in finala, numarul lor crescand de la an la an.
DanceStar2015 este organizat de Fundatia Jazz Balet ARS NOVA, alaturi de partenerii Ars Nova, Scoala de Fitness Ars Nova, NewFitWay si Agentia Creativa Ink9.

Mai multe informatii la:
Telefon: 0726.339-119
E-mail: esdu@arsnova.ro
Persoana de contact: Sorin Lazuran
Website: http://romania.dancestar.org/
Facebook: facebook.com/esdu.romania

 

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s