Concursuri de dans pentru cei pasionati

patrunde si tu in lumea dansului!

Au început înscrierile la Bucharest Dance Festival 2014, cea mai așteptată competiție de dans a toamnei August 4, 2014

Filed under: Competitii,Evenimente — concursuridedans @ 4:59 pm

La concurs se pot înscrie toți iubitorii de dans, indiferent de vârstă și de stilul de dans pe care îl practică!
Persoane din lumea dansului care vor să intre în competiție cu zeci de indivizi care împărtășesc aceeași pasiune cu ei au o nouă oportunitate: ARS NOVA organizează, în toamnă, prima ediție a Bucharest Dance Festival 2014. Evenimentul se anunță a fi unul de top din seria competițiilor de dans și va aduna pe aceeași scenă persoane pentru care dansul reprezintă cel mai simplu mod de exprimare, sloganul ales de organizatori fiind „Dance your soul!”.Bucharest Dance Festival


Bucharest Dance Festival 2014 va avea loc în perioada 8-9 Noiembrie, la Palatul Național al Copiilor București, termenul limită pentru înscrieri fiind 25 octombrie 2014.
Premii în valoare de 2000 de euro
Organizatorul competiției, ARS NOVA, în parteneriat cu Școala de Fitness Ars Nova, ScoliDans.ro, New Fit Way, Aqquatix, EAA Romania și Ink9 Digital Agency, a pregătit o serie de surprize pentru cei care se vor înscrie la concurs: premii în bani în valoare de 2000 de euro, diplome, trofee, plachete.

premii_bucharest_dance_festival_2014
Participanții pot concura individual, în pereche sau în grup, la una dintre secțiunile prestabilite, existând chiar și un premiu Spirit Award, în valoare de 1000 de euro, ce va fi acordat clubului cu cel mai mare număr de dansatori înscriși în competiție.
Înscrieri în perioada 15 iulie – 25 octombrie 2014
Lista de secțiuni la care s-au deschis înscrierile este următoarea: balet, dans contemporan, dans liric, jazz, dansuri folclorice, dans comercial, ballroom show, dans latin, dans urban, acro dance, step, pom pon, muzical, număr de producție și open. Cei care nu știu la ce secțiune poți concura, pot citi mai multe detalii aici.
Persoanele care vor să se înscrie în competiție se pot înregistra chiar pe site-ul oficial al evenimentului, aici: http://bdf.danceapps.net/. Taxele de înscriere sunt de doar 15 euro/ grup, 20 euro/ duo-trio, 35 euro/ solo și 15 euro/ formation- production number. Acestea se vor achita în contul:
Fundaţia Jazz Balet ARS NOVA
Iban Lei : RO31BTRL00501205M37937XX
Eur: RO63BTRLEURCRT00M3793703
Banca Transilvania
SWIFT – BTRLRO22
Despre ARS NOVA
Ars Nova este un nume sonor în domeniul competițiilor de dans, fiind organizatoarea mai mutor evenimente naționale și internaționale, printre care ESDU World Dance Master. Echipa ARS NOVA este formată din profesioniști din industria wellness din România, printre care de 10 ori campionă a României la gimnastica ritmica, Teodora Lazuran.
Date de contact:
Tel. :+4 0259 455 075
Fax.:+4 0359 174 682
Mobil: +4 0726 339 119
E-mail: office@bucharestdancefestival.com

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s