Concursuri de dans pentru cei pasionati

patrunde si tu in lumea dansului!

Ti-am facut un program de neratat: Bucharest Dance Festival 8/9 Noiembrie 2014 July 15, 2014

Filed under: Competitii,Evenimente,Spectacole — concursuridedans @ 5:26 pm

Dansul face parte din viața ta? Este forma prin care comunici cel mai bine cu ceilalți, prin care emani bucurie și optimism, dansul te ajută să te exprimi? Avem o veste bună pentru tine: Începând cu acest an, deschidem o nouă competiție – Bucharest Dance Festival 2014, dedicată tuturor celor ca tine, pentru care dansul înseamnă viață.home_slider_01Așadar, te invităm să te lași cuprins de ritmul muzicii, să dai frâu imaginației și exprimării și să intri în concurs alături de alți oameni talentați. „Dance your soul”, sloganul competiției Bucharest Dance Festival 2014, nu este altceva decât îndemnul organizatorilor pentru participanți, acela de a avea un spirit liber și fericit.

Demonstrează că dansul înseamnă trăire și pasiune pentru tine, indiferent de genul pe care îl practici, vino cu noi la prima ediție a Bucharest Dance Festival 2014, ca să cunoști oameni noi, să înveți lucruri noi, să adaugi premii in palmaresul tău.

Competiția Bucharest Dance Festival 2014, organizată sub egida ARS NOVA, va avea loc în perioada 8-9 Noiembrie, la Palatul Național al Copiilor București. Poți să te înscrii la concurs, indiferent de ce formă de dans practici, întrucât am pregătit o paletă largă de secțiuni: balet, dans contemporan, dans liric, jazz, dansuri folclorice, dans comercial, ballroom show, dans latin, dans urban, acro dance, step, pom pon, muzical, număr de producție sau open, dacă ai o coregrafie ce combină diverse stiluri și tehnici de dans. Mai multe detalii poți citi AICIbucharest_dance_festival_2014_poster_500

La toate disciplinele, primii trei clasați vor primi cupe iar premiile în bani au o valoare de aproximativ 2000 de euro. Acestea se vor acorda, prin decizia arbitrilor: clubului cu cei mai mulți dansatori înscriși în concurs, celui mai bun grup, celor mai talentați dansatori (feminin și masculin) dar și celui mai bun antrenor. Toți participanții vor primi diplome cu locul ocupat în competiție, cluburile vor primi pachete și diplome și vor exista și multe alte premii-surpriză.

Am dat deja start-ul la înscrieri, care se vor putea face până la 25 octombrie 2014. Pentru a te înregistra în competiție este nevoie să accesezi acest link.

Taxele de înscriere sunt de: 15 euro/ grup, 20 euro/ duo-trio, 35 euro/ solo și 15 euro/ formation- production number. Acestea se vor achita în contul:

Fundaţia Jazz Balet ARS NOVA
Iban Lei : RO31BTRL00501205M37937XX
Eur: RO63BTRLEURCRT00M3793703
Banca Transilvania
SWIFT – BTRLRO22

Competiția Bucharest Dance Festival 2014 este organizată sub licența ARS NOVA și are ca parteneri: Scoala de Fitness Ars Nova, ScoliDans.ro, New Fit Way, Aqquatix, EAA Romania și Ink9 Digital Agency.

Pentru întrebări și detalii suplimentare, vă stăm la dispoziție:

Tel. :+4 0259 455 075

Fax.:+4 0359 174 682

Mobil: +4 0726 339 119

E-mail: office@bucharestdancefestival.com

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s