Concursuri de dans pentru cei pasionati

patrunde si tu in lumea dansului!

DanceStar Romania 2014 February 27, 2014

Filed under: Competitii,Evenimente,Spectacole — concursuridedans @ 7:28 pm

Emotiile concurentilor care s-au inscris la DanceStar Romania 2014 sunt din ce in ce mai mari. E si firesc, au mai ramas doar 2 zile pana la eveniment! In acest week-end…1400 de dansatori cu 600 de coregrafii se vor lupta pentru calificarea la Campionatul Mondial de SHOW DANCE CROATIA 2014.

calendrier 2zile

Garantam ca va veti bucura de o experienta unica si de un spectacol deosebit, cu cei mai buni dansatori din tara. LOVE dancing!Sunteti pregatiti sa impresionati juriul si sa reprezentati Romania in Croatia, la ESDU World Dance Masters 2014?

Fundatia Jazz Ballet Ars Nova va invita sa veniti sa-i vedeti si sa-i cunoasteti, sa traiti emotia dansului alaturi de ei, sa participati la un show de dans de calibru international.

Peste 600 de coregrafii, 1400 de dansatori din tara si din strainatate (Bulgaria, Macedonia, Rusia), din diferite ramuri ale dansului (acro dance, show dance, balet, dans contemporan, hip hop, etc) vor concura la diferite categorii de varsta pentru a castiga calificarea la DanceStar Finals – World Dance Masters 2014 din Croatia.

Concursul  ofera participantilor posibilitatea de a-si demonstra talentul in cadrul uneie dintre urmatoarele sectiuni: Dans Modern/ Contemporan/ Liric, Balet, National/ Folcloric Dance, Open/ Comercial/ MTV Dance, Hip-Hop, Breakdance, Street Styles, Muzical, Step, Disco, Acro Dance, Productii.

Creativitatea, originalitatea, miscarea scenica, costumatia, abilitatile dansatorilor si  interpretilor vor fi punctate de un juriu profesionist.ESDU_Romania_2014_plus_parteneri

Concurentii care vor reusi sa impresioneze juriul si publicul cu miscarile lor se vor lupta pentru titlul de Campion Mondial cu dansatori din toata lumea, in perioada 28 mai – 1 iunie 2014, in minunata Laguna Resort, din Croatia (Intersport Center and Žatika Hall). In fiecare an, dansatorii romani ne reprezinta cu brio la competitiile ESDU si se intorc in tara cu titluri mondiale.

Premii in bani, trofee si numerose surprize, la DanceStar Romania 2014,competitia celor care iubesc dansul!

Comunitatea ESDU DanceStar are peste 50.000 de membri si prieteni, persoane pasionate de dans din toate colturile lumii precum Europa, Africa de Sud si Brazilia. Veniti la Palatul National al Copiilor sa ne cunoasteti!

…join DanceStar Romania 2014!

Website: www.dancestar.org

Facebook: DanceStar Romania

Galerie imagini: DanceStar Romania 2013

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s