Concursuri de dans pentru cei pasionati

patrunde si tu in lumea dansului!

Cateva idei pentru dansul mirilor de neuitat February 27, 2014

Filed under: Sfaturi — concursuridedans @ 6:51 pm

Cursuri-Dansul-mirilor-bucurestiTe-ai ocupat de tot, ai rezervat sala de nunti, ai ales invitatiile, ai comandat chiar si tortul, costumele… absolut tot. Insa problema cea mai mare este ca inca nu te-ai ocupat de dansul mirilor. Nici nu stii ce melodie sa alegi si cel mai rau este ca nu prea ai de-a face nimic cu dansul.

Cum cantecul de nunta trebuie sa iti reflecte cu adevarat personalitatea, ai cu adevarat nevoie de putin aer creativ in jurul tau care sa te ajute sa iei o decize, nu?

Poti incepe prin a face o selectie cu melodiile care vi se par aproape de sufletul vostru. Asta pentru ca in primul rand, trebuie ca melodia sa vorbeasca despre povestea voastra de dragoste, sa exprime personalitatea voastra si sa traiti intr-adevar ceva deosebit in acele momente.

In acelasi timp, dansul mirilor trebuie sa fie creativ. Renunta din start la melodiile clasice pe care toata lumea le foloseste. Dansul tau trebuie sa fie unic si pentru asta automat trebuie sa fie diferit si nu o copie xerox dupa toate nuntile la care ai fost.

Apoi, ai grija si de cat va dura melodia respectiva. Trebuie sa gasesti o coreografie care sa merarga perfect cu dansul pe care il vei arata tuturor invitatilor. Insa in acelasi timp, foarte important este sa apelezi la un ajutor profesionist, la cineva care se pricepe pentru a te asigura ca iti vei impresiona si emotiona invitatii. Ai grija, totusi, sa nu fie ceva foarte complicat. Nu uita ca nu esti un dansator profesionist si s-ar prea putea ca dansul sa iasa unul fortat, greoi si mult prea concentrat si prea putin relaxant. La urma urmei, este nunta ta, momentul tau si trebuie sa te simti bine, sa fii tu insuti, relaxat si sa traiesti niste clipe cu adevarat uimitoare pe care nu le vei putea uita niciodata.

Continuare AICI

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s