Concursuri de dans pentru cei pasionati

patrunde si tu in lumea dansului!

Unde îți petreci concediul? Hai cu noi în tabără, în Grecia! February 10, 2014

Filed under: Evenimente — concursuridedans @ 12:00 pm

tabara_grecia_ars_nova_2014_1000px

Ți-ai făcut planuri pentru vacanța de vară? Dacă nu, avem noi o propunere foarte interesantă: 7 zile în Grecia, la Nei Pori, într-un super concediu, în care te vei distra, îți vei face noi prieteni și… vei slăbi! Poți să vii singur dar și cu prietenii sau familia. Avem o listă de activități antrenante pentru toată lumea!

 

Dacă ești o fire sportivă, dacă activezi în acest domeniu sau pur și simplu nu-ți plac vacanțele în care lenevești toată ziua la soare, Tabăra Ars Nova va fi cu siguranță pe gustul tău. Sub sloganul “Lasă-ți kg suplimentare la Nei Pori”, am gândit o vacanță atipică, în care ne vom distra și vom face mișcare atât pe uscat cât și în apă, cu instructori de talie internațională.

 

Ideea de tabără de slăbit este foarte vehiculată în ultima vreme, în rândul vedetelor dar și al persoanelor care își doresc să se întoarcă bronzate, vesele, tonifiate și mai slabe din concediu. Lenevitul și mesele dese și copioase din vacanțe au un efect nu tocmai plăcut asupra siluetei. Noi vrem ca, împreună cu participanții la tabără, să promovăm mișcarea sportivă în aer liber și să ne încărcăm bateriile cu energie pozitivă și bună dispoziție.

 

Toti participanții la tabără vor practica sportul ca o parte componenta a activitaților culturale, de formare si de petrecere a timpului liber, în așa fel încat să obțină rezultate nu doar pe plan fizic, ci si educațional si emoțional.

 

Vom organiza câte 3 clase zilnic, cursurile propuse fiind următoarele: THAI-CHI, YOGA, STRECHING,  PILATES, PORT DE BRAS, ZUMBA, POWER BODY, STEP, FLEXI BAR, GYM BAR, HULA HOOPS, POWER ABS&LEGS, AFRO DANCE, AQUAFITNESS, AQUAZUMBA. Pentru copii ,am pregătit cursuri de BALET, FIT KIDS, ZUMBA, GYM FUN. Toate activitățile se vor desfășura sub coordonarea unor instructori de talie națională și internațională cu experiență.

 

Tabăra, organizată de Școala de fitness Ars NovaCentrul de fitness Ars Nova, Echipament Supplier Aquatics, Centrul de  fitness New Fit Way București și va avea loc în perioada 6-13 iulie 2014.

 

Costul taberei este de 299 euro/persona  și include cazare în camere cu 3 paturi, masă în regim Full board, transport ORADEA-NEI PORI, pregatire sportivă. Cine se înscrie până la 31 Martie va beneficia de o reducere de 20 euro. În plus, organizatorii mai oferă o reducere pentru grupuri. La 15 persoane înscrise, cea de 16-a beneficiază de tabără GRATUIT. Data limită pentru înscrieri este 1 iunie 2014.

 

Participanții la tabără pot opta să fie cazați intr-o cameră dublă, însă există o taxă suplimentară de 30 euro/ persoană.

 

Pentru familiile ce au copii, avem pregătit un preț special. Astfel, parinții vor plăti pentru copiii cu vârsta mai mică de 12 ani doar 259 euro pentru tabără, cu condiția să fie înscriși până în data de 31 martie. După această dată, prețul pentru participarea copiilor la tabăra este de 279 euro. Pentru copiii cu vârsta de până în 5 ani, părinții vor plăti doar transportul în valoare de 80 de euro, cu condiția că aceștia să doarmă în același pat cu părinții și să ia masa cu ei.

 

Nici o vacanță în Grecia nu poate fi completă fără o vizită la Atena, Meteora și excursie de o zi in Insula Skiathos, renumită prin nisipul fin și pădurea de conifere. Aceste excursii sunt opționale și pot fi achitate la fața locului.

 

Cei din alte localitati care au nevoie de transport sunt rugați să ia legatura cu organizatorii pana in data de 31 martie 2014, pentru a stabili detaliile.
Pentru detalii și informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați:

 

Teodora Lazuran: 0771 118 299 | email: teodora.lazuran@arsnova.ro
Diana Sabau: 0742 837 222 | email: diana.sabau@arsnova.ro

 

Plățile se vor efectua către:
Fundația Jazz Balet “Ars Nova”
Cont: RO 31 BTRL00501205M37937XX
Banca:Transilvania

 

PS: Fiecare participant este rugat să adauge în bagaj o saltea pentru exerciții… bună și pentru bronzat.

 

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s