Concursuri de dans pentru cei pasionati

patrunde si tu in lumea dansului!

S-au deschis inscrierile pentru ESDU DanceStar Romania 2014 November 18, 2013

ESDU_Romania_2014_plus_parteneriInscrierile pentru cea mai mare competitie de dans din Romania, ESDU DanceStar 2014 au inceput. Dansatori profesionisti din toata tara sunt asteptati sa participe la cea de-a V-a editie a turneului ESDU DanceStar Romania, in perioada 1 – 2 martie 2014, la Palatul Copiilor din Bucuresti.

Evenimentul va reuni sute de dansatori care vor participa fie individual, fie alaturi de trupe profesioniste, reprezentand cele mai mari scoli de dans si de balet din Romania cat si dansatori individuali.

Miza este mare pentru participantii din acest concurs. Pe langa premiile in bani, trofee si diplome pe care organizatorii le-au pregatit pentru cei mai buni dansatori, castigatorii vor reprezenta Romania la competitia internationala ESDU World Dance Masters Romania, in perioada 28 mai – 1 iunie 2014, in Croatia. Acolo se vor lupta, alaturi de dansatori din toata lumea, pentru titlul de Campion Mondial.

Tipuri de dans notate in concurs

Toti dansatorii profesionisti care practica Dans Modern/Contemporan, Liric, Balet, National/Folcloric Dance, Open/Comercial/MTV Dance, Breakdance, Street Styles, Muzical, Step sau Acro Dance sunt asteptati sa se inscrie pe siteul evenimentului http://www.dancestar.org/?avada_portfolio=dancestar-romania.

Un juriu profesionist va acorda feedback clar si va nota performantele dansatorilor din concurs.

In 2013, peste 2000 de dansatori au luat parte Esdu DanceStar Romania. Anul acesta sunt asteptati si mai multi dansatori sa isi demonstreze talentul pe scena Palatului Copiilor din Bucuresti.

Ce sunt competitiile ESDU

Competitiile internationale ESDU – European Dance Union cuceresc, de 15 ani, scenele din lumea intreaga formand o intreaga comunitate ESDU sub indrumarea Prof. Nora Mack.

In fiecare an, cei cu adevarat pasionati de dans participa in cadrul acestor competitii, fie pentru a-si intari pozitia, fie pentru a se afirma la nivel international.

Organizator: Ars Nova

Parteneri: Scolidans.ro, Scoala de Fitness Ars Nova, New Fit Way, TrupeDeDans.ro si Agentia Creativa Ink9.

Pentru informatii suplimentare, puteti contacta organizatorii la numarul de telefon 0726.339-119  sau pe email la esdu@arsnova.ro sau la adresa web: http://www.dancestar.org/?avada_portfolio=dancestar-romania

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s