Concursuri de dans pentru cei pasionati

patrunde si tu in lumea dansului!

Si la Next Star se danseaza July 7, 2013

Filed under: Competitii,Dansul ca arta — concursuridedans @ 6:03 pm
Tags: ,

dans-next-start-antena-1Dansul nu are nicio limita de varsta. Nu exista o persoana prea tanara sau prea batran pentru a-l practica. Acest lucru a fost demonstrat tuturor romanilor de toti copiii care s-au prezentat la concursul televizat “Next star”.

Fetele de la The Dolls

Sub denumirea de “The dolls” au aparut trei fete de noua ani,pline de energie si cu zambetul pe buze. Acestea danseaza street dance impreuna de cinci ani! Concurand la “Next star”, nu doar s-au facut cunoscute de o tara intreaga, dar au reusit sa impresioneze doi cantareti faimosi: Connect-r, care s-a declarat fanul lor si Lora, care le-a promis ca in viitor vor lua parte la spectacolele ei. Astfel, cele trei au dovedit probabil mai mult decat ar crede. Pe langa faptul ca la varsta lor au dansat remarcabil, si-au inceput cariera la o varsta foarte frageda, lucru care acum, dupa multa munca, se poate observa si aprecia cu adevarat. Imaginati-va ce vor avea de oferit aceste mici staruri peste cativa ani!

Tanarul Mario Bunica

Mario Bunica, este un alt tanar talentat. Cand spunem “tanar” ne gandim la o varsta exagerat de frageda in acest caz. La doar sase ani, antrenamentele si ambitia l-au ajutat sa fie votat de public, care probabil a fost fascinat nu de ce a prezentat el, ci de cum a prezentat la varsta pe care o are! Cine nu si-ar dori un copil care de mic sa fie pasionat de ceva in afara jocurilor pe calculator. Micutul a aratat tuturor ca statul in cap nu ii creeaza probleme. Ba mai mult, acesta s-a prezentat cu numere de bboying! Fiecare aparitie a sa pe scena de la “Next star” a fost completata de dansatori renumiti, pe care probabil multi dintre noi i-am recunoscut.

Trupa de dans Total Dance Kids

“Total Dance Kids” este o formatie de copii cu varste cuprinse intre 8 si 12 ani. Acestia au reusit sa impresioneze juriul de la “Next star” care pe tot parcursul performantei lor au aclamat si s-au simtit bine, in special Connect-r care s-a ridicat in picioare si a dansat alaturi de ei! Cu adevarat, acestia au reusit sa transmita tot ceea ce au simtit ei: bucurie, emotie si dragostea pentru dans. In fiecare aparitie au aratat nu doar ca stiu sa danseze, ci si faptul ca doresc sa comunice cu publicul. Mimica si partile de actorie sunt primele dovezi ale faptului ca acestia si-au dorit cu adevarat sa ne faca pe noi, telespectatorii sa intelegem ce fac ei acolo si ca trebuie sa traim cu adevarat muzica.

Ei bine, sfatul nostru pentru cei care danseaza este sa tina capul sus si sa caute ocazii si evenimente prin care pot ajunge cat mai sus!

Sursa: trupededans.ro

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s