Concursuri de dans pentru cei pasionati

patrunde si tu in lumea dansului!

SDK World Battle Tour – Romanian Preselections June 1, 2013

Filed under: Workshop, Tabere — concursuridedans @ 6:05 pm
Tags:

sdk-front-page-sponsorhip-180x180SDK.EUROPE BATTLE este unul dintre cele mai prestigioase evenimente derulate vara si punctul culminant al SDK.EUROPE, cea mai mare tabara de street dance din Europa. Cei mai buni dansatori din lume, din tari ca Japonia, Franta, Suedia, Germania, Brazilia si mai nou, Romania, vor concura in aceasta competitie.

Toti cei pasionati de street dance si battle-urile din aceasta cultura, nu pot rata acest eveniment, unul dintre cele mai mari si mai unice din lume!

SDK Europe (Street Dance Kemp Europe), este cea mai mare tabara de street dance din Europa si una dintre cele mai mari din lume. Peste 40 de coregrafi de renume international predau acolo anual si peste 3000 de dansatori iau parte la cursurile pedate in aer liber timp de o saptamana.

SDK si SDK World Battle Final se deruleaza anual, in prima saptamana din iulie, in Cehia.

In 2013, dansatorii din toate colturile lumii sunt asteptati la cea mai mare editie de pana acum, editia aniversara de 10 ani, intre 4 si 14 iulie 2013 in Cehia.

Daca vrei sa faci parte din delegatia Romaniei si sa participi la cursurile din Cehia citeste mai mult si inscrie-te prin click aici.

 

SDK WORLD BATTLE TOUR – ROMANIAN PRESELECTIONS

Pentru prima data in istoria SDK dar si a comunitatii de dansatori din Romania, una din tarile organizatorare a turneului SDK World Battle Tour este Romania, prin Simply That Dance School

Echipa Simply That le multumeste pe aceasta cale tuturor dansatorilor care au votat si au sustinut organizarea acestui eveniment si in tara noastra si promitem sa facem tot ce ne sta in putinta pentru organizarea unui eveniment de neuitat.

Va invitam pe aceasta cale sa participati la concurs, sa castigati turneul si sa reprezentati Romania pe scena SDK World Battle Final in iulie in Cehia.

Sursa: http://www.simplythat.ro

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s