Concursuri de dans pentru cei pasionati

patrunde si tu in lumea dansului!

Atelier de Jazz Dance – Sena Studio Bucuresti May 13, 2013

Filed under: Workshop, Tabere — concursuridedans @ 8:16 am
Tags: ,

atelier-de-jazz-dance-sena-studio-bucuresti-620x350In aceasta luna, mai exact pe data de 20 Mai ora 19:00 in Bucuresti se organizeaza un Atelier de Jazz Dance de catre Sena Studio Bucuresti.Acest workshop de dans va fi tinut de catre profesoara de dans Gavrilescu Alexandra ( balerina la Opera Nationala Bucuresti ), timp de o ora si jumatate in care veti avea ocazia sa intrati in lumea Jazz Dance-ului, sa invatati pasi pasi de legatura, deplasari si miscari ample ale corpului.

Ce este Jazz Dance?

Daca va intrebati ce este Jazz Dance, va putem spune ca este o combinatie de stiluri pe care le putem gasi la marile spectacole de musical precum “Chicago” si “All that jazz” si bineinteles la televiziune si in videoclipuri. Stilurile care sunt combinate si practic contopite sub un singur nume sunt balet, charlestone, step si swing. Sunt numerosi artisti care folosesc in coregrafiile de la spectacolele lor acest stil de dans, artisti renumiti precum Maddona, Britney Spears Pussycatdolls si Kylie Minoque.

Cine poate participa la atelierul de jazz dance?

La acest atelier de Jazz Dance poate participe absolut oricine, indiferent de varsta sau nivel de pregatire. Tot ceea ce conteaza este sa va imbracati comod, haine care va permit sa dansati lejer, haine flexibile daca se poate. De un singur lucru trebuie sa tineti cont, locurile sunt limitate. Numarul maxim de persoane care pot participa la acest workshop este 12.

Cat costa si cum ma pot inscrie la workshop?

Pretul acestui workshop de jazz dance este de 25 lei/persoana, iar inscrierile se pot face prin e-mail la adresa sena_studio@yahoo.com.

Daca doriti mai multe informatii legate de acest eveniment, puteti accesa pagina oficiala al clubului de dans Sena Studio din Bucuresti la adresa http://senastudio.wordpress.com

Sursa: http://www.trupededans.ro

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s