Concursuri de dans pentru cei pasionati

patrunde si tu in lumea dansului!

Concursul Naţional de Dans Modern “Bucuria Dansului”: Peste 300 de echipe de dansatori din ţară s-au întrecut în paşi, la Alba Iulia April 20, 2013

Filed under: Competitii,Spectacole — concursuridedans @ 9:45 am
Tags:

bucuria dansuluiSala de sport a Universităţii “1 Decembrie” din Alba Iulia a găzduit în acest sfârşit de săptâmână Concursul Naţional de Dans Modern “Bucuria Dansului”. La competiţia care s-a desfăşurat sub forma unui adevărat regal al stilurilor de dans au participat peste 300 de dansatori din 8 judeţe ale ţării, care au fost recompensaţi cu diplome, cupe şi medalii.

Concursul organizat de Şcoala de Dans “Chirilă” din Alba Iulia a adus în faţa juraţilor 17 echipe din Bucureşti, Olt, Vrancea, Vaslui, Bacău, Călăraşi, Arad, dar şi talentaţi dansatori din Ocna Mureş, Sebeş, Alba Iulia şi Cugir. Copiii au concurat la cele trei categorii, respectiv clasele I-IV, V-VIII şi VII-IX, iar fiecare echipă a prezentat un dans în formaţie din stilurile hip-hop, fantezie coregrafică, majorete, dans de caracter, clasic, street dance, latino, aerobic, modern şi tematic. Au fost punctate de juriu ţinuta scenică, prezentarea, coregrafia, sincronizarea şi corectitudinea executării dansului.

Formaţia de dans “Apulum” a Şcolii “Chirilă” din Alba Iulia a reuşit să obţină locul I la categoria V-VIII, în timp ce celelalte două locuri I de la categoriile următoare au fost adjudecate de trupe de dans din Bârlad şi Bucureşti. Toţi participanţii au primit din partea organizatorilor diplome, cupe şi trofee.

Vă invităm să vedeţi o impresionantă galerie foto de la eveniment: http://alba24.ro/foto-concursul-national-de-dans.ro

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s