Concursuri de dans pentru cei pasionati

patrunde si tu in lumea dansului!

Trupa de dans Bim Bam Bum Bucuresti April 19, 2013

Filed under: Dansul ca arta — concursuridedans @ 5:35 pm
Tags:

trupa-de-dans-bim-bam-bum-2-300x200Trupa de dans Bim Bam Bum apartine de clubul de dans Lotus Dance din Bucuresti si este formata din 12 tineri dansatori cu varste cuprinse intre 10 si 14 ani.Prin talentul lor, ei incearca mereu sa se faca si mai cunoscuti, dorindu-si sa ajunga si mai departe cu coregrafiile si stilul lor, pregatindu-se cu forte mari pentru a ajunge la sufletul celor care ii privesc. Cursurile de dans la care participa acesti tineri, se organizeaza in sectorul 3 al Bucurestiului, la clubul de dans de care apartin, Lotus Dance. Stilul de dans care caracterizeaza dansatorii trupei de dans este dansul modern.

“Pentru a fi dansator complet trebuie sa stii sa te misti pe orice muzica, pe orice stil ce te avantajeaza, sa transmiti ceea ce dansezi, sa faci o sincronizare cat mai perfecta si sa oferi miscari frumoase in coregrafie. Asta incercam noi coregrafii, ca Trupa Bim Bam Bum – Lotus Dance sa-si faca aparitia si pe mai multe stilurile de dans, in special pentru a progresa si a ne face cunoscuti in lumea dansului.”

Trupa de dans Bim Bam Bum Bucuresti 1Trupa de dans Bim Bam Bum participa in permanenta la multe evenimente printre care festivaluri si concursuri de dans, unde dansatorii trupei de dans au reusit sa se claseze pe locuri fruntase si sa se bucure de un real succes.

In cazul in care v-am facut curiosi si doriti sa luati legatura cu coregrafa trupei de dans Bim Bam Bum, puteti sa o contactati pe Vichy Coman la adresa de mail vichy_danceforever@yahoo.com sau la numarul de telefon 0766589387

Sursa: http://www.trupededans.ro

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s