Concursuri de dans pentru cei pasionati

patrunde si tu in lumea dansului!

Baletul IUNO Dance Bucuresti April 5, 2013

Filed under: Dansul ca arta — concursuridedans @ 8:41 am
Tags:

sigla-baletul-iuno-dance-bucuresti-300x162Baletul IUNO Dance este defapt o trupa de dans modern / contemporan din Bucuresti, infiintata in anul 2004 cu gandul si scopul de a aduce ceva nou la evenimentele organizate la noi in tara, evenimente private si corporate. Cei de la trua de balet IUNO Dance sunt cei care au adus un Romania un concept unic, in care dansatorii trupei de dans interactioneaza cu invitatii aducandu-i pe ringul de dans. Spectacolul loc este alcatuit din 3 momente coregrafice, urmate de 3 reprize antrenante si interactive. Trupa de dans se poate adapta la toate cerintele si solicitarile clientului, dar si la tematica sau ocazia evenimentului pe care il organizati, facand petrecerea una memorabila, la care sigur se vor gandi cu totii cu mare placere.

Trupa de dans IUNO Dance BucurestiStiluri de dans

Trupa de balet IUNO Dance are in componenta dansatori profesionisti, capabili sa danseze mai multe stiluri de dans, ceea ce constituie un avantaj pe langa restul trupelor. Stilurile de dans practicate de dansatorii trupei de dans sunt dans modern /contemporan, balet clasic, folclor romanesc si international si nu in ultimul rand dans sportiv.

Contact

Daca sunteti curiosi de mai multe detalii despre baletul IUNO Dance din Bucuresti, sau doriti sa ii contactati in legatura cu un eveniment sau poate ati dori sa va alaturati trupei de dans, puteti sa o contactati pe Iulia Popa la numarul de telefon 0731033697 sau prin e-mail la contact@iunodance.ro. De asemenea puteti sa vizitati pagina lor oficiala, http://www.iunodance.ro sau pagina lor de facebook, http://www.facebook.com/pages/IUNO-Dance/137416516325953 .

Sursa: http://www.trupededans.ro

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s