Concursuri de dans pentru cei pasionati

patrunde si tu in lumea dansului!

Dance Explosion – Concursul National de Break Dance si Street Dance (FOTO & VIDEO) March 16, 2013

Filed under: Competitii — concursuridedans @ 6:40 pm
Tags:

Street-Dance-Codlea-2013-10În ultimii 3 ani am organizat nu mai puțin de 7 concursuri de acest gen în Codlea și am adus mereu cel putin 100 de concurenti din toate colțurile țării precum: Brașov, București, Reghin, Onești, Bacău, Ploiești, Timișoara, Arad, Constanța ,Fetești, Sibiu etc.
Cei care participă la acest stil de concurs vin pentru a-i cunoaște pe ceilalti dansatori , pentru a face shimb de experiență și pentru a se distra împreună făcând ceea ce știu mai bine : să danseze.

Concursul a avut ca scop atât promovarea tinerelor talente din judetul Brașov în arta hiphopului , cât si promovarea orasului în sine avand în vedere că Trupa Anturaj Crew și Asociația Pentru Înfrumusețarea Codlei au fost gazda evenimentului și organizatori în acest an la Codlea, pe scena Casei de Cultură.  An de an se organizează cel putin un concurs National de Break Dance si Street Dance în care tinerii dansatori vin să dea tot ce au mai bun , să demonstreze pasiunea cu care muncesc în a deveni cât mai buni și să încerce să obțină titlul pentru cel mai bun dansator la categoria din care fac parte.

Prin acest concurs sperăm că am transmis și celorlalți tineri interesați tainele, frumusețea și complexitatea a ceea ce facem , să îi învătăm și pe ei ceea ce la rândul nostru am învățat, că totul se poate face cu foarte multă pasiune , cu bun simț și că pot găsi un nou mod de a-și exprima gândurile pozitive cât și cele negative făra a fi nevoiți să recurga la fapte necugetate sau violență.

Dansul Hip Hop nu este doar un stil de dans care îl face toată lumea la colț de stradă , cei mai mulți și mai buni coregrafi îl consideră cel mai greu stil de dans și il văd ca o forma de artă pentru că, în fiecare miscare, există o poveste și fiecare dansator își exprimă propriile gânduri. Mulțumim tuturor celor implicați într-un fel sau altul, celor prezenți și celor care au încredere în noi.

Sursa: http://codlea-info.ro/concursul-national-de-break-dance-si-street-dance-foto-video/

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s