Concursuri de dans pentru cei pasionati

patrunde si tu in lumea dansului!

ESDU Romania 2013, cea mai mare competitie de dans a anului! December 30, 2012

esdu romania 2013Anul 2013 se anunta a fi unul interesant si ofertant din punct de vedere al evenimentelor culturale. Capitala este locul in care vor avea loc zeci de evenimente ce vor aduce in prim plan artisti din toate domeniile. Chiar de la inceputul anului se anunta un eveniment exceptional care va aduce pe aceeasi scena zeci de dansatori profesionisti din intreaga tara.
Sambata, 23 februarie 2013, Sala Palatulului National al Copiilor din Bucuresti este gazda unui show extraordinar de dans. Cei mai buni dansatori din tara vor intra in competitie in cadrul celei de-a IV-a editii a ESDU DANCESTAR Romania si se vor lupta pentru a castiga dreptul de a reprezenta Romania la campionatul mondial ESDU World Dance Masters 2013 care va avea loc in perioada 15-19 mai 2013, in Croatia.

 

Dansul inseamna viata, arta, cultura, emotii, competitie… Aceasta reprezinta una dintre devizele ESDU – European Dance Union. Persoanele care sunt pasionate de orice forma de dans sunt asteptate sa se inscrie la competitie in perioada 15 ianuarie-15 februarie, aici. In functie de abilitatile fiecaruia, concursul ofera participantilor posibilitatea de a-si demonstra talentul in cadrul uneie dintre urmatoarele sectiuni: Dans Modern/ Contemporan/ Liric, Balet, National/ Folcloric Dance, Open/ Comercial/ MTV Dance, Hip-Hop, Breakdance, Street Styles, Muzical, Step, Disco, Acro Dance, Productii.

ESDU a fost creat cu scopul de a infiinta o comunitate formata din indivizi pasionati de dans, puternica si activa in Europa dar si in intreaga lume. Competitiile organizate de ESDU – European Dance Union reusesc sa aduca dansul la un nou standard an de an, prin stimularea competitivitatii, a interactiunii si a cooperarii dintre oamenii pasionati de lumea dansului.

Misiunea ESDU este de a infiinta si de a mentine un mediu de cooperare interculturala de inalta calitate, care se bazeaza pe cooperarea interculturala si pe relatiile de prietenie stabilite intre membri. Competitiile ESDU ajuta la dezvoltarea dar si la maximizarea talentului si abilitatilor participantilor.
Editia a IV-a a ESDU DANCESTAR Romania este posibila datorita Ars Nova, alaturi de partenerii media 24 Fun, ScoliDans.ro, Dance News si agentia creativa Ink9.

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s