Concursuri de dans pentru cei pasionati

patrunde si tu in lumea dansului!

Recital de Balet si Mandarinul Miraculos April 23, 2012

Dupa o pauza de aproximativ o luna, pe 26 aprilie, Teatrul de Balet Sibiu revine pe scena sibiana cu un spectacol coupé format dintr-un “Recital de Balet” care va cuprinde momente coregrafice din lucrari cunoscute si din spectacolul “Mandarinul miraculos” in coregrafia “patriarhului baletului românesc”, Oleg Danovski.
In cadrul “Recitalului de balet” vor fi prezentate de catre dansatorii Teatrul de Balet Sibiu, lucrari binecunoscute ca: “La Sylphide” , “Corsarul” , ”Diana si Acteon” , “Frumoasa din padurea adormita” , “Paquita” , “La fille mal gardée” .In ” Mandarinul miraculos” vor debuta Stefan Mester si Laura Cristea, dansatori ai baletului sibian. Una dintre lucrările emblematice ale lui Oleg Danovski, ,,Mandarinul miraculos”, continuă să încânte iubitorii de balet la mai bine de o jumătate de secol de când a fost creat. Un libret care îmbină aventura, senzualitatea şi exotismul şi care necesită interpreţi de mare forţă actoricească, nu doar buni balerini.

Evenimentul “Recital de balet si Mandarinul miraculos” va avea loc pe 26 aprilie, incepand cu ora 19.00, la Casa de Cultura a Sindicatelor.
Biletele se gasesc la Casa de Cultura a Sindicatelor ( la Secretariat) de miercuri, 18 aprilie, intre orele 10.00 si 16.00 si la intrare in seara reprezentatiei (in limita locurilor disponibile).
Pretul biletelor este cel obisnuit, de 10 lei intreg , si de 5 lei cu reducere pentru elevi, studenti si pensionari!

Contact: marketing@sibiuballet.ro , 0269/229 627

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s