Concursuri de dans pentru cei pasionati

patrunde si tu in lumea dansului!

Primavara de Tango la Iasi! – Tango Body Discovery February 27, 2012

Dragii nostri iubitori de Tango,

Aventura tangoului fericit (Tango Feliz) la Iasi continua!
Va asteptam si in anul 2012 cu multe evenimente frumoase legate de tango.

Anul trecut, in martie, am avut “PRIMAVARA DE TANGO LA IASI!”.
Un eveniment care a avut-o ca invitat pe Nadina( Nana) Cazan. Impreuna cu Petru Mirel Grajdeanu, fondatorul Tango Feliz, Nana a tinut un seminar care a lasat urme adanci si trainice in comunitatea de tango din Iasi. A fost doar inceputul unui sir de evenimente care au impodobit anul 2011 al tangoului din Iasi.

Anul acesta, PRIMAVARA DE TANGO va sosi din nou la Iasi. De data aceasta va aduce, odata cu ghioceii, doi oaspeti de seama care vin direct din Buenos Aires, Argentina.si, odata cu ei, un proiect elaborat si plin de descoperiri – “TANGO BODY DISCOVERY”

Invitatii nostri pentru acest eveniment sunt Marcela Trape si Mario Ferraro din Buenos Aires, Argentina.

Perioada de desfasurare: 01 – 04 martie 2012

Mario&Marcela au mai vizitat Romania (Bucurestiul si Brasovul) in februarie 2010 si au fost foarte apreciati in mod special pentru abordarea dansului pornind de la mecanica propiului corp, posibilitatile si limitarile lui… cu alte cuvinte, dansul pornind din interior si nu din exterior.

Marcela, pentru care anul acesta se implinesc 22 de ani de cand preda dansul in forme diferite (balet, dans contemporan, tango), este creatoarea metodei de organizare corporala ‘Body Awareness’. Metoda vine ca o incununare a tuturor cursurilor cu oameni faimosi ai dansului: Alfredo Gurquel (Ballet y Biomecánica), Mónica Fraccia (Danza Contemporánea), Cristina Barnils (Danza Moderna), Trisha Bauman, Mark Haim etc.

Mario este dansator, profesor si coregraf de tango argentinian. Are multi ani de experienta si a invatat tango alaturi de profesori ca: Gustavo Naveira, Carlos Borquez (Tango y Teatro), Adrián Veredice y Alejandra Hobert, Facundo y Kely, Chicho y Eugenia, Sergio Notario y Alejandra Arrue etc

Mario&Marcela danseaza impreuna din 2007, combinand ingenios muzicalitatea si tehnica de tango stapanite de Mario cu organizarea corporala propusa prin Body Awareness de Marcela.

Mai multe informatii: infodance.ro

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s