Concursuri de dans pentru cei pasionati

patrunde si tu in lumea dansului!

Seminarii bellydance cu FLORENCIA KIRLIS – Argentina January 31, 2012

Filed under: Cursuri — concursuridedans @ 8:03 am
Tags: , ,

Dragi iubitori ai dansului oriental,

In zilele de 9 si 10 februarie,vom fi onorati de prezenta unui nume sonor in bellydance-ul din Argentina – FLORENCIA KIRLIS – www.florenciakirlis.com

Crescuta in sanul unei familii care, practic, a revolutionat muzica orientala si implicit dansul oriental, FLORENCIA, a inceput sa studieze aceasta arta de la o varsta foarte frageda.
In anul 2003, paseste pragul Academiei de Dansuri Orientale Saida, unde incepe un studiu minutios si de lunga durata, alaturi de cea care i-a fost maestra timp de 6 ani.
In anul 2008, in paralel cu ultimul an, anul de perfectionare – la Saida, FLORENCIA va incepe si cursurile Scolii de Comedie Muzicala “Reina Reech”, unde va studia intens: balet, jazz, hip-hop, tap, teatru, canto, teorie muzicala si machiaj artistic.
In decembrie 2009, va primi diploma de “MAESTRA DE DANZAS ARABES”, urmand ca ulterior, sa faca numeroase specializari si seminarii cu mari maestri ai dansului oriental: Yamil Annum, Amar Gamal, Tito Seif, Maestro Mahmoud Reda, Maestro Amir Thaleb, Azizza (Canada), Randa Kamel (Egipt).
Si cum este o persoana dornica sa evolueze in mod continuu, in anul 2010 va incepe cursurile Scolii de Dans Oriental a marelui Maestru AMIR THALEB.

Cele 2 seminarii, unice prin stilul si tehnica abordata, Gala Show de exceptie, precum si seara orientala, cu cina, alaturi de FLORENCIA KIRLIS si artistii invitati in spectacol, vor face din acest eveniment, unul de neuitat.

Va fi astfel, o ocazie extraordinara, de a descoperi si studia, 2 stiluri de referinta in dansul oriental: cel Egiptean si cel Argentinian.

Mai multe informatii…

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s