Concursuri de dans pentru cei pasionati

patrunde si tu in lumea dansului!

Lord Of The Dance – Iasi 6 noiembrie November 3, 2011

Deja traditie, vizita irlandezilor de la Lord Of The Dance ne poarta an de an intr-o lume de poveste, ce captiveaza spectatorul cu dansuri irlandeze, costume fabuloase si focuri de artificii! Magia folclorului irlandez se impleteste intr-un final cu magia luptei dintre bine si rau.

Dansatorul si coregraful Michael Flatley a fost cel care a creat acest spectacol. In scurt timp acesta a devenit cel mai grandios spectacol din istoria divertismentului, fiind in acest moment in al 14-lea an de turneu.

Indiferent de varsta, sex sau cultura oamenii adora show-ul irlandezilor, acest lucru fiind dovedit de zecile de tari in care a doborat orice record de box-office, spectacolul acestora fiind vizionat de sute de milioane de persoane din intreaga lume! Din America si Canada pana in Europa si Asia, Lord Of The Dance a realizat si realizeaza de fiecare data spectacole cu casa inchisa, acestia fiind numiti o “minune a lumii moderne”!

Creatorul acestui spectacol, dansatorul si coregraful Michael Flatley, a devenit legenda prin performentele inregistrate: cel mai rapid dansator de step, avand performanta de 35 de pasi de step pe secunda, premiul Guiness Book pentru Cele mai rapide picioare din lume, si titlul pentru Cel mai bine platit dansator.

Lord Of The Dance este cel mai grandios show din istoria divertismentului! Oamenii au supranumit acest show o minune a lumii moderne, datorita faptului ca intotdeauna realizeaza spectacole cu casa inchisa. Din America si Canada pana in Europa si Asia, acesti maestri impletesc dansul cu muzica, luminile cu efectele pirotehnice, oferind placere ochilor si mintii, iar incredibilele aventurii prin care trece eroul spectacolului poarta publicul intr-o lume mistica plina de dragoste, pericol si pasiune!

Preturile biletelor :
Categoria VIP : 300 Ron
Categoria 1 : 250 Ron
Categoria 2 :C 200 Ron
Categoria 3 : 150 Ron
Categoria 4 : 100 Ron
Categoria 5 : 50 Ron

Turneul „Lord Of The Dance” este organizat de Project Events colaborare cu European Event Services.

Mai multe informatii…infodance.ro

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s