Concursuri de dans pentru cei pasionati

patrunde si tu in lumea dansului!

Lord Of The Dance sustine doua spectacole intr-o zi, la Bucuresti October 27, 2011

Irlandezii de la Lord Of The Dance vor urca pe 5 noiembrie 2011 pe scena Salii Palatului, din Bucuresti, de doua ori. La cererea publicului, organizatorii au decis sa se desfasoare, in aceeasi zi, doua reprezentatii.

Initial fusese anuntata o singura reprezentatie la ora 20:00 insa, organizatorii au anuntat ca va mai fi programata inca o reprezentatie, de la ora 16:00.

“Stiam ca Lord Of The Dance isi sustine spectacolele peste tot in lume cu casa inchisa, dar nu ne asteptam ca acest spectacol sa devina punct de atractie turistica al Capitalei.

In ultimele saptamani am fost contactati de cateva agentii de turism care doreau pachete mari de bilete pentru spectacolul Lord Of The Dance. Cum mai toate categoriile de bilete se apropie de sold out pentru spectacolul de la ora 20:00, ne-am hotarat sa mai organizam inca un spectacol de la ora 16:00″, declara Sorin Sararu, organizatorul evenimentului.

Biletele pentru reprezentatia de la ora 16:00 se gasesc din data de 3 octombrie 2011, in reteaua Biletoo, la aceleasi preturi ca si cele pentru spectacolul de la ora 20:00.

Sursa: infodance.ro

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s