Concursuri de dans pentru cei pasionati

patrunde si tu in lumea dansului!

Art / Dance To The Core 2011 September 7, 2011

Pentru ca in fiecare an ART TO THE CORE inseamna o alta modalitate de exprimare a artei, editia de anul asta se transforma in DANCE TO THE CORE.
Artisti dansatori sau trupe de streetdance sunt astepate sa dea publicul “pe spate” cu o coregrafie demna de un mega-premiu.
In concurs se pot inscrie orice trupe de dans din tara, indiferent de numarul de membri, premiul fiind unul singur: 1000 de euro cash.

Cum faceti:

Modalitatea de inscriere: aveti la dispozitie 4 saptamani sa creati o coregrafie (sau poate aveti deja una), sa o filmati iar apoi sa trimiteti video-ul sau linkul catre el pe adresa de e-mail u-man@u-man.ro
!!! Nu uitati sa treceti in e-mail: numele trupei / numele artistului (in cazul in care dansezi singur/singura) sau al fiecarui dansator in parte, orasul din care esti/sunteti, varsta si numarul/numerele de telefon.

Filmarile vor fi mai apoi postate pe http://www.u-man.ro/events si pe pagina de Facebook – Uman Shop (unde puteti sa va faceti reclama, sa adunati like-uri, admiratori si urlete de adoratie).

Cititi intreg articol: Aici!

Finalistii vor fi anuntati in urma unui calcul (relativ) simplu: 50% hotarasc fanii de pe Facebook si 50% hotarasc Umanistii.

Cei 10 finalisti / cele 10 trupe finaliste vor fi anuntate pe site / Facebook si vor fi contactati/contactate de noi pentru a confirma telefonic participarea lor in finala.

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s