Concursuri de dans pentru cei pasionati

patrunde si tu in lumea dansului!

O sansa pentru UN designer August 4, 2011

Gina Butiuc organizeaza selectie in vederea identificarii unui tanar inzestrat cu reale calitati de design cu scopul de a-l sprijini in a-si realiza o cariera in designul vestimentar. Castigatorul campaniei va avea sansa de a-si prezenta 3-6 creatii proprii in cadrul evenimentului Gina Butiuc din 28 septembrie 2011 prilejuit de lansarea colectiilor t-i 2011-2012. Acesta va beneficia de toate facilitatile oferite de un show de moda profesionist.

Candidatul ideal trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 16 si 20 de ani, sa aiba preocupari de design si dorinta de a se perfectiona in acest domeniu, sa nu fi prezentat/expus pana acum nici o colectie, sa nu profeseze ca designer, sa fie capabil sa realizeze prin forte proprii minim trei tinute pana la data evenimentului.

Calendarul campaniei:

–         inscrierea candidatilor: 08 – 21.08;

–         selectia finalistilor: 22-23.08;

–         interviu cu finalistii: 24.08;

–         anuntarea castigatorului: 25.08

Candidatii vor trimite 3-6 schite/fotografii cu creatii realizate/in curs de realizare in perioada de inscriere insotite de datele de contact (nume, prenume, telefon, e-mail, varsta, ocupatia) la adresa: gina.butiuc@ginabutiuc.ro, cu subiectul “selectie designer”. Finalistii si castigatorul vor fi instiintati prin e-mail.

Stadiul campaniei, finalistii si castigatorul vor fi facute publice pe http://www.ginabutiuc.ro sectiunea “evenimente in curs”, site-urile partenere si paginile personale new media.

Autor: Gina Butiuc, fashion designer

www.ginabutiuc.ro

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s