Concursuri de dans pentru cei pasionati

patrunde si tu in lumea dansului!

ATTITUDE BALLET STUDIO – Cursuri de balet si dans liric July 27, 2011

ATTITUDE BALLET STUDIO pornește din dorinţa creării unui spaţiu in care oricine să-şi poată exprima creativitatea şi talentul prin dans, prin mişcare.
În acest sens , ATTITUDE BALLET STUDIO  vine cu o paletă de cursuri din care participanţii pot alege ceea ce consideră mai potrivit pentru ei ca mişcare sau  pe cele  ce stîrnesc curiozitatea. 

 

CURS INTENSIV  PENTRU ADULŢI
ATTITUDE BALLET STUDIO oferă adulţilor bucuria artistică a baletului clasic concomitent cu dezvoltarea flexibilitaţii, forţei şi a graţiei. Prin frecventarea acestor cursuri se învață coordonare, muzicalitate, postură, se modelează corpul şi se tonifică mușchii. Ora de balet pentru adulţi este potrivită pentru începatori şi pentru cei ce s-au bucurat de experienţa dansului academic în tinereţe. Baletul pentru adulţi este bazat pe tehnica şi maiestria baletului clasic dar rămane în limitele fizice potrivite cursanţilor aspiranţi. Cursul de balet pentru adulţi se desfaşoară sub forma unei ore de studii profesioniste, include exerciţii de încalzire, exerciţii la bară şi la centrul sălii, abordând mişcările dintr-o perspectivă mai lejeră, rigoarea nefiind prima trăsătură a orei de studiu. 

LYRICAL DANCE
Dansul liric reprezintă o îmbinare între tehnica baletului clasic, naturaleţea pașilor de jazz şi viziunea contemporană a expresivitaţii în dans. Dansul liric este expresiv, dinamic şi graţios în acelaşi timp. Coregrafia urmăreşte pas cu pas muzica, scopul final fiind un moment artistic complet. Este un stil de dans care cere multa energie. Creaza suflu şi pune în mişcare întregul corp. Este un mod excelent de a arde calorii şi de a dobândi o linie deosebită a corpului. Coregrafia abordează diverse tempo-uri, de la cele lente şi graţioase pană la cele dinamice şi virtuoase. Este un curs potrivit pentru toţi cei care au curajul de a se exprima artistic şi emoţional prin dans.

Programul acestor cursuri va fi de 3 saptamani incepand cu data de 1 August si terminand la 19 August.

Balet pentru adulti, luni de la 19.00 si miercuri de la 18.00
Lyrical dance, marti de la 19.00 si joi de la 18.00

Pentri mai multe detalii: infodance.ro

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s