Concursuri de dans pentru cei pasionati

patrunde si tu in lumea dansului!

1St WCS Workshop July 22, 2011

Triple Step Swing Club in colaborare cu Napoca Dance va invita la un workshop de West Coast Swing organizat la Brasov.

Acest „street dance” american a evoluat în ultima jumătate de secol de la cel mai cunoscut stil retro de Swing, Lindy Hop. Spre deosebire de Lindy Hop, care este păstrat ca un dans istoric ce se danseaza pe muzica formatiilor de ” Big Band” şi Jazz din 1920 -1950, West Coast Swing este un dans viu, ce se dansea…za in pereche, avand o miscare liniara si care este într-o continuă schimbare. Acesta urmează tendinţele muzicale ale fiecarui deceniu şi evoluaza pentru a găzdui noi stiluri de dans. În anii 1970 a adoptat unele dintre stilizările de Disco şi Hustle. Azi aceasta poate fi dansat pe muzica ce se aude pe radio şi încorporează multe elemente de dans Hip Hop şi Jazz. Acest lucru il face extrem de adecvat pentru a fi dansat în cluburi, discoteci sau orice alta petrecere. Axat pe improvizaţie şi interpretare muzicala, West Coast Swing este cel mai versati si liber dans de pereche.

Cristian Andrei Lefter
Trainer IT ca profesie, si pasionat de dans in timpul liber. Relevant pentru workshop, Cristian este instructor de West Coast Swing certificat de GSDTA (Golden State Dance Teachers Association).
Printre profesorii cu care a lucrat in particular se numara Skippy Blair, Adam Balasy, Rita Jori, Mary Ann Nuñez, Sarah Grusmark, John Lindo and Jordan Frisbee.

Pentru detalii: infodance.ro

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s