Concursuri de dans pentru cei pasionati

patrunde si tu in lumea dansului!

FESTIVALUL TANARULUI DANSATOR 2011 June 17, 2011

Filed under: Spectacole — concursuridedans @ 8:56 am
Tags: , , ,

Concursul International de Balet – „Festivalul tânărului dansator – Romania 2011”, aflat deja la a patra ediţie, se adresează elevilor liceelor, academiilor de dans, tinerilor absolvenţi a acestora, dar şi tinerilor balerini şi balerine, de la teatre de operă şi balet, companii de dans, din întreaga lume. Vârsta minimă de participare este de 12 ani şi cea maximă de 22 de ani. Concursul este aşteptat de asemenea de un public iubitor de artă adevărata, public care la orice manifestare ce are în compunerea ei baletul, sălile devin neîncăpătoare.
– Un concurs de balet la malul Mării Negre, un eveniment deosebit, care, ca şi la editiile precedente, va capta atenţia publicului prezent, a mas-mediei romanesti si internationale, aducând în atenţia celor interesaţi, tineri cu un potenţial profesional deosebit, care, cu această ocazie, îşi vor pune în valoare cunoştinţele dobândite de-a lungul anilor, în sălile de studiu, la orele de repertoriu.
Pentru Asociaţia Culturală Daria’S, concursul va demonstra şi va pune în valoare, puternica mobilizare şi dorinta de nezdruncinat în sprijinirea actului cultural în sine, de punere în valoare a noilor talente din domeniul artei dansului. Pentru partenerii din proiect, sprijinirea şi implicarea în acest act de cultură, va însemna dorinţa de a realiza un fenomen cultural important, care să-şi găsească continuitatea de-a lungul anilor.

Detalii pe: http://www.youthdancefest.ro

Sursa: infodance.ro

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s