Concursuri de dans pentru cei pasionati

patrunde si tu in lumea dansului!

Made in romania – Compania “PassePartout Dan Puric” June 9, 2011

Filed under: Spectacole — concursuridedans @ 8:44 am
Tags: , , , ,

Spectacolul plin de umor si laconice povesti pline de haz, este o viziune romaneasca asupra sufletului lumii. Aproape nimic din ce este omenesc nu lipseste din acest puzzle al conditiei individului si a societatii, derulat in ritmuri si imagini naucitoare, in care artele martiale se intalnesc cu valsul, iar parodia suculenta la adresa unor sintagme din filmul japonez este contrapunctata, in final, de vitalitatea dezlantuita a dansului popular. Spectacolul se bazeaza pe sinteza unor diferite mijloace de expresie scenica: step, pantomima, dans, lumini si muzica, spirit si emotie.
De ce “Made in Romania”? Romania nu este numai o natiune, un popor, ea este o atitudine in fata lumii si mai presus de toate un spirit. Nu stiu de ce, dar a privi lumea prin ochii Romaniei, pentru mine este acelasi lucru cu a privi lumea prin ochii unui copil…
Mi-am aplecat urechea la pamant ca sa ascult daca inima acestui neam mai bate si m-am trezit ingenunchiat in fata lui. Va rog sa ma iertati pentru acest gest necontemporan.
Si deoarece lumea de azi nu mai este lumea mea, m-am gandit sa cobor impreuna cu o mana de copii cu suflete tremurande din aripi de fluturi, pana in piata si sa scriu: “Made in Romania” cu speranta ca in super-market-ul in care traim, acesti Fast-Men, Fast-Thinkers, Fast-Lovers se vor opri din Fast-Food-ul lor si-si vor aminti ceva…” (Dan Puric)

Relatii si rezervari de bilete la telefon 021/315.89.80, zilnic intre orele 11-18.
http://www.passe-partoutdp.ro/

Sursa: infodance.ro

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s