Concursuri de dans pentru cei pasionati

patrunde si tu in lumea dansului!

“My Dream”, un spectacol despre puterea de a visa June 3, 2011

15 iunie 2011 Bucuresti

Toti cei 50 de artisti pe care ii veti vedea pe scena Salii Palatului in data de 15 iunie  la ora 20.00,au cate o poveste foarte speciala, care ilustreaza aceasta idee. Dar pe scena nu vor povesti, ci vor prezenta un show de inalt nivel artistic si, in egala masura, de divertisment.

Veti vedea dansuri traditionale chineze (Cele 1000 de maini ale lui Buddha), dansuri moderne, muzica live, balet, poezii, teatru, Peking Opera si multe alte minunatii.

Spectacolul a calatorit in jurul lumii, fiind declarat “fenomen mondial”: peste 150 de reprezentatii, in peste 60 de tari, pe 5 continente, incluzand locuri de prestigiu cum ar fi Carnegie Hall, John F. Kennedy Performing Arts Centre, La Scala, Jocurile Paralimpice de la Atena 2004 si Jocurile Olimpice de la Beijing 2008.

Diferit la acest spectacol este faptul ca toti oamenii de pe scena au muncit foarte mult pentru a fi acolo. Pentru fiecare, faptul ca joaca in acest spectacol inseamna un vis implinit. Forta si energia pe care le emana sunt incredibile. Nu sunt oameni obisnuiti, sunt oameni cu dizabilitati fizice, mai curajosi si mai optimisti decat multi dintre noi. Munca lor a fost intreita, iar visul e de trei ori mai pretuit.

Ei au reusit si vor sa arate ca reusita tine in special de puterea de a visa si de a spera. Ca sa ajute oamenii sa isi implineasca visele, il daruiesc pe al lor.

Sursa: infodance.ro

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s