Concursuri de dans pentru cei pasionati

patrunde si tu in lumea dansului!

Primul atelier de dans irlandez in Galati April 11, 2011

Filed under: Competitii — concursuridedans @ 10:00 am
Tags: , , , ,

Dupa lansarea cursurilor saptamanale in Bucureşti, şi a atelierului lunar din Piteşti, STEYsha School of Irish Dance organizeaza in week-endul 16 – 17 aprilie primul atelier intensiv de dans irlandez din Galati.

Pentru multi, dansul irlandez inseamna Michael Flatley, Lord of the Dance, o linie enorma de dansatori perfect sincronizati, maini tinute la spate şi felurite ridicari de picioare, insa traditia dansului irlandez merge dincolo de toate acestea. Astfel, cu ocazia acestui prim atelier organizat de STEYsha School of Irish Dance, participantii vor putea cunoaşte latura artistico-sportiva a dansului tarii de smarald, Irlanda, iar daca exista destul interes, atelierul din aprilie va fi urmat de o intreaga serie de astfel de antrenamente lunare.

Atelierul se adreseaza atat copiilor, cat şi adultilor, iar experienta anterioara in orice alt tip de dans nu este obligatorie. Pe parcursul celor doua zile de atelier, participantii vor invata elementele de baza ale dansului irlandez, de la postura specifica pana la paşii esentiali, vor incepe sa invete primul dans de solo al incepatorilor – reelul, iar la finalul atelierului vor fi cu totii antrenati intr-un dans irlandez de grup, numit ceili.

Participantii vor fi impartiti pe grupe de varsta: copii si adulti, pentru ca fiecare dintre ei sa poata beneficia la maximum de experienta Irish. In acest sens, atelierul pentru copii va fi in ambele zile de la 10:00 la 12:00, iar cel pentru adulti de la 12:00 la 14:00. Atelierul va avea loc in sala de balet a Teatrului ’’Al. Davila’’, iar taxa de participare este de 50 ron/persoana.

Inscrierile se fac prin mail la: steysha.irishdance@gmail.com, sau prin telefon, la 0740.680.805, iar mai multe detalii despre echipamentul necesar si STEYsha School of Irish Dance se gasesc la steysha.blogspot.com

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s