Concursuri de dans pentru cei pasionati

patrunde si tu in lumea dansului!

S-a dat Startul la inscrieri! Grabiti-va! February 11, 2011

Filed under: Competitii — concursuridedans @ 12:54 am
Tags: , , ,

Perioada de inscrieri la cel mai mare concurs de dans din Romania a inceput.
Inscrie-te sa fii alaturi de cei mai buni dansatori din romani. Perioada de inscrieri se incheie pe data de 27.02.2011.

Te invitam sa participati la cel mai fierbinte eveniment al acestui an ESDU DANCESTAR Romanian Open 2011 organizat de Academia de dans Ars Nova ce va avea loc la Palatul National al Copiilor pe data de 20 Martie 2011 din Bucuresti, un eveniment inedit care merita vazut si savurat. Fiecare din noi avem o latura artistica exprimata in mai mica sau mai mare masura iar pentru cei cu mai putin timp la dispozitie dedicat artei acest concurs de dans va fi exact ceea ce vei avea nevoie pentru a-ti demonstra talentul.

Daca esti talentat la urmatoarele sectiuni: Dans Modern/Contemporan/Lyrical, Balet,  National/Folkloric Dance, Open/Comercial/MTV Dance, Hip-Hop, Breakdance, SteetStyles Muzical, Step Dance, Disco, Acro Dance locul tau este aici.

Toti concurentii vor primi diploma de participare la competitie si vor castiga locul intai acei, concurentii care au obtinut cel mai mare punctaj la disciplina lor, categorie, sau grupa de varsta. Urmatorii sunt ceilalti concurentii care au al 2-lea si al 3-lea cel mai mare punctaj in disciplina lor, categorie, precum si grupa de varsta. La toate disciplinele, primii trei clasati vor primi cupe. Castigatorul primeste titlul de “Campion” iar al doilea clasat titlul de“Vicecampion”.

Datorita faptului ca va fi o competitie sportiva de anvergura nationala se vor acorda si premii speciale prin decizia juriului care va fi format din coregrafi, dansatori si muzicieni de inalt nivel care garanteaza o evaluare profesionala si obiectiva a coregrafiilor datorita cunostintelor, autoritatii si impartialitatii acestora.

Premii Speciale

Premii speciale sunt date pentru coregrafiile cu cele mai multe puncte:

  • Coregrafia cu cele mai multe puncte (in cazul in care exista mai multe coregrafii cu acelasi numar de puncte, coregrafiile sunt prezentate din nou)

Premiu: 300 euro

  • Diamond: urmatoarele 3 coregrafii cu cel mai mare punctaj din toate disciplinele, categorie, precum si grupa de varsta.

Premiul: cupa speciala

Premiile speciale ale juriului:

  • Cel mai bun costum

Premiul: cupa speciala

  • Cea mai buna coregrafie

Premiul: cupa speciala

  • Cel mai talentat concurent fete

Premiul: Pachet A pentru World Dance Masters-ul din 18 – 22 Mai 2011 ce va avea loc in Porec, Croatia.

  • cel mai talentat concurent baieti

Premiul: Pachet A  pentru World Dance Masters-ul din 18 – 22 Mai 2011 ce va avea loc in Porec, Croatia.

Asadar, iubitori ai dansului te asteptam sa participati la acest eveniment deosebit si nu uita perioada de inscriere este de: 01 Februarie – 01 Martie 2011.

Daca ti-am trezit interesul  cere informatii suplimentare legate de competitie la urmatoarele adrese de email: office@esdu.org, esdu@arsnova.ro si cu siguranta ne vom cunoaste.

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s