Concursuri de dans pentru cei pasionati

patrunde si tu in lumea dansului!

ESDU DANCESTAR Romania Open 2011, 20 Martie! January 25, 2011

Filed under: Competitii — concursuridedans @ 10:50 am
Tags: , ,

ESDU DANCESTAR Romania Open 2011, Bucuresti, Palatul National al Copiilor – 20 Martie 2011.

Academia de dans Ars Nova, in parteneriat cu Federatia Romana Sportul Pentru Toti, organizeaza cea de a II a editie a concursului de dans ”ESDU DANCESTAR Romania Open 2011“, cea mai mare competitie de dans din Romania, sub egida European Dance Union, eveniment ce va avea loc in Bucuresti la Palatul National al Copiilor, pe data de 20 Martie 2011.

Ne propunem prin acest eveniment sa oferim prin excelenta organizare, prin componenta si impartialitatea juriului (profesori, coregrafi de renume mondial), un cadru deosebit pentru o competitie sportiva de inalt nivel.

La aceasta competitie de dans, asteptam participarea celor mai buni dansatori si cantareti din tara, reprezentand scoli de balet/scoli private de dans/trupe de dans/dansatori, avand posibilitatea sa participe la urmatoarele sectiuni: Dans Modern/Contemporan/Lyrical, Balet, National/Folkloric Dance, Open/Comercial/MTV Dance, Hip-Hop, Breakdance, SteetStyles, Muzical, Step, Disco, Acro Dance, Productii oferind publicului un spectacol inedit.

Castigatorii vor avea sansa sa participe la World Dance Masters-ul din 18 – 22 Mai 2011 ce va avea loc in Porec, Croatia.

Marea finala aduna an de an peste 3.500 dansatori din toata lumea.

Asadar, iubitori ai dansului va asteptam sa participati la acest eveniment deosebit!

Perioada de inscriere: 01 Februarie – 01 Martie 2011.

Pentru detalii suplimentare si alte informatii legate de inscriere contactati: office@esdu.org, esdu@arsnova.ro sau vizitati site-ul oficial ESDU Romania.

Va invitam sa admirati cateva fotografii de la editia 2010: AICI

Advertisements
 

2 Responses to “ESDU DANCESTAR Romania Open 2011, 20 Martie!”

  1. […] ESDU DANCESTAR Romania Open 2011 Sat Dec 04, 2010 15:27 pm ESDU DANCESTAR Romania Open 2011, Bucuresti, Palatul National al Copiilor – 19 Martie 2011. Academia de dans Ars Nova, in parteneriat cu Federatia Romana Sportul Pentru Toti, organizeaza cea de a II a editie a concursului de dans ”ESDU DANCESTAR Romania Open 2011“, cea mai mare competitie de dans din Romania, sub egida European Dance Union, […] […]

  2. […] ESDU DANCESTAR Romania Open 2011 Tue Dec 07, 2010 0:04 am ESDU DANCESTAR Romania Open 2011, Bucuresti, Palatul National al Copiilor – 19 Martie 2011. Academia de dans Ars Nova, in parteneriat cu Federatia Romana Sportul Pentru Toti, organizeaza cea de a II a editie a concursului de dans ”ESDU DANCESTAR Romania Open 2011“, cea mai mare competitie de dans din Romania, sub egida European Dance Union, […] […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s